top of page

Group

Público·119 miembros

Sims 4 Modifikacije


Igrači Simsa 4 morat će ručno omogućiti sve preuzete prilagođene sadržaje i modifikacije putem izbornika u igri. Da biste to učinili, pritisnite ESC, zatim idite na 'Game Options', zatim na 'Other'. Odatle možete odabrati "Omogući prilagođeni sadržaj i modifikacije" i "Dopuštene modifikacije skripte" da biste uključili svoj prilagođeni sadržaj.
Sims 4 modifikacijeDa biste instalirali najbolje Sims 4 modove u svoju igru, sve što prvo trebate učiniti je preuzeti mod datoteku. Zatim otvorite Windows Explorer na računalu ili Finder na Macu i pronađite Electronic Arts > The Sims 4 > Mods. Odavde samo ispustite svoje preuzete modifikacije ravno u mapu /Electronic Arts/The Sims 4/Mods.


Nakon što ste omogućili modifikacije u Sims 4, igra će automatski napraviti mapu Mods u vašoj mapi Sims 4 Documents. Mapa se obično nalazi u ovom direktoriju: Documents/Electronic Arts/The Sims 4/Mods.


Imajte na umu da svaki put kada The Sims 4 primi ažuriranje, modifikacije prilagođenog sadržaja i skripte su onemogućene prema zadanim postavkama. To znači da igrači mogu dobiti velika ažuriranja zakrpa, proširenja ili pakete igara itd. znači da će ga nakon toga morati ponovno omogućiti iz izbornika.


Međutim, to je posebna priča koja stalno izlaze razne modifikacije, što dodatno proširiti mogućnosti već impresivnim dizajnom. Možete preuzeti sebe razne odjeće za svoj lik, namještaj, vanjske opcije, frizura, nakit, cijeli tematski kuće i mnogo drugih sadržaja, što povećava zabava igre i vremenski period u nekoliko puta. Ali dobiva sasvim razumno pitanje o tome kako se postaviti mode za "The Sims 4". Ovo nije najjednostavniji akcije, može varirati od slučaja do slučaja i ima neke posebne karakteristike, od kojih svaki treba uzeti u obzir odvojeno. Dakle, ovaj vodič će vam reći kako da podesite mode za "The Sims 4".


Sada imate prilično duboko razumijevanje o tome kako instalirati razne modifikacije igre "The Sims 4". Ovo osnovne informacije će vam omogućiti da se bave gotovo svaki mod, ali ako imate problema, trebali biste vidjeti uputstva za instalaciju, koji će biti ili u arhivu, zajedno sa ste preuzeli mod, ili na web stranicu na kojoj ste napravili za preuzimanje na računalo datoteke . Ali što je najvažnije, ono što treba obratiti pažnju - to je činjenica da je svaki materijal izmjene i dodatne funkcije koje dodati na svoju odgovornost, to jest, programer nije odgovoran za ono što se događa u vašoj igri klijentu nakon ovih ažuriranja. Nakon instaliranja proces igra modifikacija može se razlikovati od originala, a mogu se pojaviti propuste i bube - ovo nije pitanje developer. Tako da uvijek biti oprezni dok poboljšava svoju igru i ne zaboravite da iza svih tih aktivnosti isključiva odgovornost od vas. 041b061a72


Acerca de

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page